'Dat ik niet heel veel heb gespeeld bij Feyenoord, daar hield ik rekening mee'

'Dat ik niet heel veel heb gespeeld bij Feyenoord, daar hield ik rekening mee'

11 reacties 11
Bron: DeStentor.nl
Foto: Pro Shots

Thomas van den Belt maakte in de zomer van 2023 de overstap van PEC Zwolle naar Feyenoord. In de eerste seizoenshelft, die inmiddels ten einde is, maakte de middenvelder nog weinig minuten. Wel mocht hij zijn Champions League debuut maken in de wedstrijd tegen Celtic FC, vorige week.

Zelf staat Van den Belt er niet van te kijken dat hij tot op heden nog niet heeft kunnen rekenen op veel speelminuten. 'Dat ik niet heel veel heb gespeeld bij Feyenoord, daar hield ik rekening mee', zegt Van den Belt in gesprek met De Stentor. 'Het is een grote club, met veel concurrentie.' De middenvelder weet dat Feyenoord ook veel internationals heeft, waardoor de concurrentie extra groot is.

Van den Belt is wel blij met zijn ontwikkelingen van het afgelopen half jaar. 'En dan gaf ik op Celtic Park, in de Champions League, ook nog eens een assist door geen assist te geven', doelt hij op het feit dat hij een overstapje deed waardoor Yankuba Minteh het doelpunt kon scoren.

Tot op heden kon Van den Belt rekenen op 72 minuten in vijf wedstrijden. De 22-jarige middenvelder heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2027.

Lees meer over
Lees ook