Kökçü: 'Daarvoor denk ik, dat we vooral de eerste helft, heel die wedstrijd domineren'

17 reacties 17
Feyenoord deed donderdagavond goede zaken in de Europa League. In De Kuip wisten de Rotterdammers met 1-0 te winnen. Mats Wieffer scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd. Na afloop reageerde aanvoerder Orkun Kökçü op de wedstrijd. Kökçü zag dat Feyenoord goed speelde, maar dat ze het later in de tweede helft wat lastiger kregen. 'Rond de 70e minuut wordt het wel lastiger', aldus Kökçü tegen Veronica. 'Hadden zij meer de bal. Gingen zij meer de lange bal spelen. En dat is wel lastig. Daarvoor denk ik, dat we vooral de eerste helft, heel die wedstrijd domineren. Dat zij helemaal niets te zeggen hebben. We komen niet tot echte kansen eigenlijk, dat is wel balen. Maar het voelt wel lekker.'