Hartman: 'Ik ben twee dagen ziek geweest, het laatste wat je hoopt is honderdtwintig minuten'

56 reacties 56
Bron: Feyenoord.nl
Het was woensdagavond een spannende wedstrijd tussen Feyenoord en NEC. De Rotterdammers leken lang uitgeschakeld te worden in de TOTO KNVB Beker maar laat in de tweede helft kwam Feyenoord toch op gelijke hoogte, waardoor er verlengd moest worden. Ook daarin was het spannend met doelpunten over en weer, maar strafschoppen moesten uiteindelijk bepalen wie de winnaar werd, en dat werd Feyenoord. Quilindschy Hartman begon woensdagavond weer in de basis. De verdediger miste de wedstrijd tegen PSV. 'Over het algemeen als je naar heel de wedstrijd kijkt denk ik dat we ze eigenlijk heel de wedstrijd hebben weggespeeld', aldus Hartman tegen Feyenoord Media waarvan het interview is geplaatst op de website van Feyenoord. Toch kwam NEC op voorsprong. 'Dan zie je dat je het toch wel weer lastig kan krijgen.' Voor Hartman was het een zware wedstrijd. 'Ik ben twee dagen ziek geweest, het laatste wat je hoopt is honderdtwintig minuten. Winst is winst, gelukkig zijn we door. Ik had eigenlijk altijd wel het gevoel, als we gewoon nu even een goal maken, dan gaan we er overheen. Maar het duurde aardig lang voordat die eerste kwam inderdaad.' In de verlenging kwam Feyenoord op een 4-3 voorsprong en leek het gespeeld te zijn. 'Bij die 4-3 dacht ik echt, nu is het echt klaar, en dan krijg je toch weer een stomme goal tegen.' Toch wisten de Rotterdammers uiteindelijk de penaltyserie te winnen.