Hartman: 'Het voelde een beetje alsof mijn ouders gingen scheiden'

Hartman: 'Het voelde een beetje alsof mijn ouders gingen scheiden'

4 reacties 4
Bron: YouTube
Foto: VK Sportphoto

In de nieuwe aflevering van MATCHDAY, die terug te zien is op het Youtube-kanaal van SUPERGAANDE, geeft Feyenoord-verdediger Quilindschy Hartman aan hoe hij omgaat met de media, hoe zijn herstelperiode vordert en zijn band met de inmiddels vertrokken succestrainer Arne Slot.

Op de vraag of Hartman rekening houdt met hoe hij zich uitlaat over bepaalde onderwerpen antwoordt hij: 'Verschilt ook wel een beetje waar je bent, zeg maar', geeft Hartman aan. 'Ik ben een keertje met Fresa bij Goedemorgen geweest, daar is het anders dan hier. Maar probeer altijd mezelf te zijn', aldus Hartman.

Over zijn herstelproces is Hartman duidelijk: 'Het is beetje een dubbel gevoel. Aan de ene kant is het zwaar klote dat ik geen wedstrijden kan spelen, maar aan de andere kant is het een soort avontuur dat ik met mezelf heb. Ik ben er echt de hele dag mee bezig.'

Tot slot geeft Hartman ook een korte reactie op het vertrek van Arne Slot naar Liverpool. 'Het voelde een beetje alsof mijn ouders gingen scheiden', doelt Hartman op het vertrek van de coach die hem heeft laten debuteren en het vertrouwen aan hem gaf. 'Ik was één van de weinige spelers die écht moeite had met zijn vertrek', aldus de verdediger van Feyenoord.

Lees meer over
Lees ook