Slot: 'Je kunt vandaag niet zeggen dat Ajax zoveel beter heeft gevoetbald'

47 reacties 47
Arne Slot zag zondagmiddag dat Feyenoord gelijk speelde tegen Ajax. In De Kuip werd het uiteindelijk 1-1 met voor Feyenoord een doelpunt van Igor Paixão. Na afloop blikte Slot terug op de wedstrijd van vanmiddag. 'De eerste helft was heel agressief en goed', aldus Slot tegen ESPN. 'Ik vond het eerste kwartier / twintig minuten na rust ook nog.' Ook na de 1-1 probeerde Feyenoord alsnog voor de 2-1 te gaan. 'Ik denk dat normaal een Feyenoord - Ajax, veel eenrichtingsverkeer was. Vandaag hebben we ze constant op hun helft proberen vast te zetten. Op 10 minuten na, en toen viel de 1-1.' Slot is tevreden over het resultaat van de Rotterdammers, zeker aangezien er vaak wordt gezegd dat Ajax goed voetbal kan spelen. 'Ik denk dat we voetballend ook mee zijn gegaan, dat vind ik het grootste complimenten voor de jongens vandaag. Je kunt vandaag niet zeggen dat Ajax zoveel beter heeft gevoetbald dan wij.'