De kranten | Scherpte Danilo zorgt voor walk in the park

62 reacties 62
Bron: Telegraaf.nl
Feyenoord won gisteren relatief eenvoudig van hekkensluiter FC Volendam. De Rotterdammers stonden met rust al op een voorsprong van 0-2 en gaven dat in de tweede helft niet meer weg. Met het puntenverlies van FC Twente, AZ en Ajax in het achterhoofd was het een bijzonder goed weekend voor de Rotterdammers. De kranten hebben het vandaag vooral over Danilo Pereira da Silva en Quilindschy Hartman. Het Algemeen Dagblad zag Feyenoord eenvoudig winnen in Volendam. Volgens het dagblad was Feyenoord heer en meester ondanks de vermoeiende wedstrijd tegen SS Lazio. De krant ligt Danilo er nog uit. De spits scoorde tot nu toe alleen nog maar op vreemde bodem en wacht nog steeds op zijn eerste doelpunt in De Kuip. Al was het wel aan de scherpte van Danilo te danken dat het een 'walk in the park' was. De Telegraaf zag Feyenoord een top week beleven, met de 1-0 overwinning op Lazio en de 0-2 overwinning op Volendam. Met het puntenverlies van Ajax tegen PSV kan Feyenoord voor de winterstop bij twee overwinningen op maximaal 1 punt van de koploper staan. Volgens het dagblad is het puzzelstukje op de linksback ook in elkaar gevallen en zal Hartman de eerste linksback zijn onder Arne Slot.