Jansma: 'Bijna onbegrijpelijk'

40 reacties 40
Lang leek Feyenoord af te stevenen op een 0-0 gelijkspel in de uitwedstrijd in de Europa League tegen Sturm Graz. In de blessuretijd wist de ploeg uit Oostenrijk het winnende doelpunt te scoren en stond Feyenoord met lege handen. Wim Kieft vindt het spel van Feyenoord zorgwekkend, met name in de tweede helft. 'Zo matig heb ik Feyenoord nog niet zien spelen', aldus Kieft na afloop in de studio van Veronica. 'Onnauwkeurig. Ze konden ook niet de druk naar voren meer verzorgen. Tegen Fortuna Sittard was de eerste helft ook dramatisch, speelden ze in een veel te laag tempo. Dat is wel zorgwekkend omdat Feyenoord in het algemeen heel leuk en attractief voetbal speelt. Maar dat is weg.' Feyenoord speelde in de eerste helft wel goed, zag ook Kees Jansma. 'De eerste helft was best aardig en had Feyenoord gewoon op voorsprong moeten afsluiten. En dan komt er zo'n treurige tweede helft achteraan. Bijna onbegrijpelijk.'