Kökçü: 'Het was niet goed sowieso, maar ik denk niet dat we deze hadden hoeven te verliezen'

76 reacties 76
Feyenoord verloor donderdagavond in de slotfase van Sturm Graz. In Oostenrijk eindigde de wedstrijd in de groepsfase van de Europa League in een 1-0 eindstand. Na afloop blikte Orkun Kökçü terug op de wedstrijd. 'Als je bijna elke wedstrijd gevaarlijke kansen tegen krijgt uit een standaardsituatie dan roep je het wel een beetje over jezelf af', aldus Kökçü tegen Veronica. 'Het was niet goed sowieso, maar ik denk niet dat we deze hadden hoeven te verliezen.' De aanvoerder van Feyenoord zag dat de Rotterdammers wel kansen hadden op een doelpunt, vooral in de eerste helft. 'Als we gewoon effectief zijn dan ga je zo'n tweede helft ook heel anders in. Dan ga je de rust in met misschien een voorsprong. Nu ruiken ze elke kans dat ze het ons moeilijk kunnen maken. Uiteindelijk krijg je hem zo tegen in blessuretijd nog uit een standaardsituatie.'