Danilo: 'Na een lastige voorbereiding ben ik blij met twee doelpunten in mijn eerste wedstrijd'

21 reacties 21
Feyenoord wist zondagmiddag met ruime cijfers te winnen van Vitesse. In Arnhem werd het 2-5 voor de Rotterdammers. Aanwinst Danilo scoorde twee keer, en was daarmee belangrijk voor Feyenoord. Na afloop reageerde Danilo voor de camera van ESPN op zijn eerste officiële minuten in het eerste van Feyenoord. 'Na een lastige voorbereiding ben ik blij met twee doelpunten in mijn eerste wedstrijd', zegt de spits na afloop tegen ESPN. Het tweede doelpunt kwam door een fout van Vitesse-doelman Jeroen Houwen. 'Ik zet goed druk en de doelman werd nerveus.' Feyenoord kwam in de eerste helft op achterstand. 'Het was een lastige wedstrijd, tegen een sterke tegenstander. Maar dit is Feyenoord, dus je moet sterk zijn.' Danilo krijgt de vraag hoeveel doelpunten hij dit seizoen wil maken. 'Als ik er twintig maak ben ik blij.'