Nieuwe tegenslag voor Feyenoord: 'Linksback haakt af'

Nieuwe tegenslag voor Feyenoord: 'Linksback haakt af'

Feyenoord is al tijden op zoek naar een vervanger voor de vertrokken Tyrell Malacia. De linksback trok naar Manchester United, maar liet daarbij natuurlijk een gapend gat achter bij Feyenoord. Daley Sinkgraven, Tonny Vilhena, Ian Maatsen. De voorgaande namen zijn slechts een kleine selectie uit de namen van mogelijke transfertargets. Waar Feyenoord er dus nog steeds niet in geslaagd is een linksback vast te leggen, vallen ook binnen de eigen selectie alternatieven weg.


Van Jorrit Hendrix weten wij dat hij op zoek mag naar een nieuwe club. Naar verluidt heeft Fortuna Düsseldorf interesse in de speler. Ramon Hendriks zou eigenlijk worden verhuurd aan FC Utrecht, maar raakte zwaar geblesseerd. Hendriks was vorig jaar nog de tweede linksback bij Feyenoord, maar komt de komende maanden zeker niet in actie.

Lees ook

'Hendrix in de belangstelling van Duitse club'

Het Duitse Sky Sports meldde donderdagavond op de website dat Fortuna Düsseldorf interesse zou hebben in Jorrit Hendrix. Hendrix is door Feyenoord gehuurd van Spartak Moskou en is nog gehuurd tot het einde van dit...Feyenoord Youth Watcher meldt vandaag om Twitter dat een alternatief uit de eigen jeugd nu ook tijdelijk niet beschikbaar is. Quilindschy Hartman heeft een hamstringblessure opgelopen is daardoor voor nu uit de roulatie. Zo zal Arne Slot zich inmiddels flink zorgen maken over de invulling van de linksbackpositie. Marcus Holmgren Pedersen, doorgaans rechtsback, is tot een nieuwe back wordt aangekocht de meest logische vervanger.

Geruchten over nieuwe linksback zijn er overigens te over. Zie bijvoorbeeld de volgende artikelen:
'Feyenoord geïnteresseerd in Matias Vina van AS Roma'
'Feyenoord brengt bod uit op Marcos López'

Lees meer over:

Discussieer mee! 179 reacties

Gast4998509513

Je plaatst een bericht als Gast4998509513