Slot: 'Maar de tweede helft, des te knapper, hebben we de wedstrijd denk ik wel behoorlijk om kunnen draaien'

17 reacties 17
Arne Slot zag Feyenoord zondag op een 0-2 achterstand komen tegen PSV, maar in de tweede helft werd het uiteindelijk toch nog 2-2. Cyriel Dessers scoorde in blessuretijd een penalty. Slot blikte na afloop terug op de wedstrijd. 'De eerste paar minuten vond ik nog wel aardig van ons', zegt Slot na afloop tegen ESPN. 'Maar daarna is het eenrichtingsverkeer geweest en ben je blij dat het bij rust nog maar 0-2 staat. Alhoewel ook wij de eerste helft, ondanks dat we by far de onderliggende partij waren, toch ook nog wel onze momentjes gehad hebben.' Slot vond PSV in zijn algemeenheid veel beter in de eerste helft. De trainer van Feyenoord heeft wel een verklaring voor de eerste helft. 'Ik denk dat het vooral met de kwaliteiten van PSV te maken heeft. Want die speelden de eerste helft echt heel erg goed.' De tweede helft was Feyenoord beter. 'Maar de tweede helft, des te knapper, hebben we de wedstrijd denk ik wel behoorlijk om kunnen draaien.'