Bischop: 'Feyenoord toonde opnieuw karakter'

7 reacties 7
Bron: Rijnmond.nl
Feyenoord houdt een punt over aan de wedstrijd tegen PSV. Feyenoord wist in de tweede helft een 0-2 achterstand te repareren door twee doelpunten van Cyriel Dessers. Sinclair Bischop geeft tijdens Rijnmond Sport, dat is geplaatst op het Twitteraccount van Rijnmond, zijn kijk op de wedstrijd. 'Feyenoord toonde opnieuw karakter,' begint Bischop. 'Het zag er helemaal niet naar uit dat het in De Kuip een feest zou worden.' Feyenoord was in de eerste helft niet goed. PSV was veel sterker en kwam ook voor de rust al op 0-2 voorsprong. Met name Orkun Kökçü zat totaal niet in de wedstrijd. 'Orkun Kökçü was geen schim van de Kökçü die wij kennen. Feyenoord leek wel rijp voor een hele grote nederlaag.' Feyenoord weet in de tweede helft de wedstrijd naar zich toe te trekken. Arne Slot wisselde aan het begin van de tweede helft drie spelers. Volgens Bischop had dit een grote invloed op het vervolg van de wedstrijd. ' de tweede helft brachten de invallers van Feyenoord het gif,' aldus Bischop.