Sinisterra: 'De trainer praat veel met me'

Sinisterra: 'De trainer praat veel met me'

Luis Sinisterra was zondagmiddag belangrijk voor Feyenoord. De Rotterdammers wisten met 2-1 te winnen van FC Utrecht. De Colombiaan was in de blessuretijd de matchwinner voor Feyenoord.


Sinisterra gaf na afloop voor de camera van ESPN aan dat hij heel de wedstrijd al had gehoopt op het doelpunt en dat de drie punten belangrijk zijn voor Feyenoord. Komende donderdag speelt Feyenoord tegen Olympique Marseille. 'In Europa komt er altijd iets speciaals los met het publiek en de sfeer', aldus Sinisterra tegen ESPN, dat vertaald werd door Milan van Dongen van ESPN. 'Veel zin in donderdag, dat wordt een belangrijke wedstrijd.'

De aanvaller is bezig aan een goed seizoen, en is gelukkig in Rotterdam. 'De trainer praat veel met me. We hebben een hele goede groep met hele goede spelers en dat helpt ook om me te verbeteren', zegt Sinisterra doelend op zijn ontwikkeling. Door zijn goede spel zijn er ook geruchten over een eventueel vertrek. Sinisterra zegt dat ze na het seizoen gaan zitten met de zaakwaarnemer en de club wat het beste is voor hem en voor Feyenoord.

Lees meer over:

Discussieer mee! 23 reacties

Gast1451703957

Je plaatst een bericht als Gast1451703957