'OGC Nice mengt zich in de strijd om Sinisterra'

'OGC Nice mengt zich in de strijd om Sinisterra'

37 reacties 37
Bron: Sky Sports
Foto: Pro Shots

Woensdagmiddag meldde Sky Sports dat niet alleen Feyenoord maar nu ook het Franse OGC Nice zich in de strijd mengt om Luis Sinisterra. Het lijkt erop dat de 24-jarige Colombiaan een clausule in zijn contract heeft staan die een vertrek zou vergemakkelijken.

Sinisterra traint al apart van de groep vanwege de vraagtekens rondom die exitclausule, waarvan trainer Daniel Farke eerder het bestaan al van bevestigde. Voordat dit is opgehelderd zal de oud-Feyenoorder in ieder geval niet meer meetrainen met de groep.

Afgelopen seizoen kwam Luis Sinisterra, mede door blesureleed, niet verder dan 22 optredens voor Leeds United. Hierin scoorde hij alsnog 7 doelpunten. Met Leeds zou hij dit seizoen uitkomen in de Engelse Championship. Een overstap naar het Zuid-Franse Nice zou een terugkeer op het hoogste (nationale) niveau zijn, maar OGC Nice heeft door een teleurstellend seizoen niet weten te kwalificeren voor Europees voetbal. 

Wel is de kapitaalkrachtige club aan de Côte d'Azur eventueel in staat om een definitieve transfer te bewerkstelligen met miljardair Jim Ratcliffe aan het roer, waar Feyenoord een huurconstructie zou prefereren. 

Lees ook