Slot: 'De blijdschap was enorm inderdaad'

8 reacties 8
Feyenoord wist zondagmiddag in de eigen Kuip te winnen van FC Utrecht. Waar het er lange tijd naar uit zag dat het zou eindigen in een 1-1 gelijkspel, was het Luis Sinisterra met het doelpunt in de blessuretijd. Na afloop was trainer Arne Slot blij met de drie punten. 'De blijdschap was enorm inderdaad', aldus Slot voor de camera van ESPN, doelend op het feit dat hij ook flink juichte na het doelpunt. 'Het enige schot op goal wat hun gehad hebben leverde weer die 1-1 op. Dat is eigenlijk een constant repeterend verhaal van ons dit seizoen. Eigenlijk vond ik na dat het 1-1 werd dat we wel aan het drukken waren, maar niet zoveel kansen meer kregen. Alhoewel we nog de 2-1 scoorde, ik heb niet terug gezien of het wel of niet een overtreding was', doelt Slot op het afgekeurde doelpunt van Cyriel Dessers. Uiteindelijk scoorde Sinisterra in de blessuretijd de 2-1. Slot startte met Bryan Linssen op de spitspositie. 'Wat ik wel aan Bryan vindt is dat je als spits op de tien positie speelt, dan wordt er dus ook verdedigend heel veel gevraagd. Ik vind dat hij dat geweldig gedaan heeft. Ik vind dat Bryan dat uitstekend heeft ingevuld.' Donderdag speelt Feyenoord tegen Olympique Marseille. Slot hoopt dan dat Guus Til weer fit is. 'Als Guus fit is gaat Guus starten. Ik heb de verwachting en de hoop dat hij dinsdag gaat trainen.'