'Dat lag eraan dat Feyenoord te snel fouten maakte'

Bron: Rijnmond.nl
Feyenoord speelde een immens spannende wedstrijd tegen Slavia Praag. De ploeg kwam met 1-0 voor, maar wist deze voorsprong niet vast te houden. De Tsjechen kwamen terug in de wedstrijd en kwamen met 2-1 voor. Feyenoord toonde veerkracht en gaf niet op, waardoor het weer op voorsprong kwam. De Rotterdammers leken er met de overwinning van door te gaan, maar op het laatst ging het mis. Slavia kwam terug tot 3-3. Bij Radio Rijnmond bespreken de heren met Mick van Buren, speler van Slavia Praag. Van Buren vond het een bizarre wedstrijd. De gelijkmaker viel in de laatste minuut. 'Een corner die wordt goed voorgegeven, die Sinisterra verkeerd wegwerkt.' Via een scrimmage ging hij erin. Er zat een beetje geluk bij. 'Slavia was een stuk beter in de tweede helft. 'Dat lag eraan dat Feyenoord te snel fouten maakte.' Slavia werd daardoor gevaarlijk. 'Sor kreeg een aantal kansen.' Al leek Feyenoord te gaan winnen. Kökcü bracht Feyenoord op voorsprong. 'De keeper had de bal moeten hebben.' Senesi maakte de 2-2. 'Het was een overtreding van Sinisterra, maar de 1-1 was ook buitenspel.' Dessers en Toornstra kwamen in het veld. 'Dat was net wat Feyenoord nodig had, Toornstra en Dessers waren heel agressief.' De 1-1 van leek een fout van Marciano. 'Er stonden veel mensen in de zestien, dus alleen de keeper de fout geven is te.' Volgende week is de return in Praag. 'Een voorspelling waag ik me niet aan.' Beide teams maken nog evenveel kans. 'Het wordt een spannend potje, er moeten weinig fouten gemaakt worden.'