'We zeiden tegen elkaar dat we rustig moesten blijven'

Bron: Rijnmond.nl
Feyenoord beleefde een anticlimax tegen Slavia Praag. In een echt voetbalgevecht liepen de Rotterdammers in de laatste minuut tegen de gelijkmaker aan. Een aantal minuten daarvoor wist Orkun Kökçu de voorsprong op het bord te zetten. Tegenover Radio Rijnmond spreekt Jens Toornstra over de hectische avond. Jens Toornstra blikt terug op de wedstrijd. 'We zitten er teleurgesteld bij. Vooral door het laatste moment. We moesten er alles aan doen om hem tegen te houden. Het was opmerkelijk dat hij er dan toch nog in gaat.' De eerste goal was buitenspel. Toornstra kan er nog geen oordeel over geven. 'Op de foto leek het hinderlijk buitenspel.' De middenvelder geeft aan nog geen beelden te hebben gezien. De tweede helft begon wat opgefokt. In de rust kreeg Marino Pusic een rode kaart. 'We zeiden tegen elkaar dat we rustig moesten blijven, maar we kwamen toch met 1-2 achter.' Volgende week speelt Feyenoord de return. 'Je ziet dat we heel dominant kunnen spelen, als we dan ook nog minder fouten maken moet het goed komen.'