De Boer over Feyenoorder: 'Bij Arsenal heeft hij die garantie natuurlijk niet'

De Boer over Feyenoorder: 'Bij Arsenal heeft hij die garantie natuurlijk niet'

Tegen RKC Waalwijk wist Feyenoord slecht te spelen maar toch een overwinning over de streep te trekken. Met 0-2 gingen de Rotterdammers huiswaarts. Orkun Kökçü wist met een goal en assist wederom zijn stempel op de wedstrijd te drukken. Wytse van der Goot vraagt zich bij Rondo op Ziggo Sport af: "Hoeveel technisch directeuren zullen Kökçü inmiddels in hun boekje hebben?"


Jan van Halst ziet dat de jonge middenvelder een grote ontwikkeling doormaakt: "Je zag hem vorig jaar toch nooit zo diep gaan. Daar zit een loopvermogen in." Marco van Basten ziet wel waar het grootste verschil in zit: "Ik denk dat de meeste spelers bij Feyenoord twee keer fitter zijn." In de Engelse media verscheen het bericht dat Kökçü 50 miljoen moest kosten. Dat lijkt niet realistisch op dit moment denkt De Boer: "Dat lijkt me niet. Als ik Feyenoord was en voor hemzelf hij moet vlieguren maken nog lekker een jaar bij Feyenoord blijven. Bij Arsenal heeft hij die garantie natuurlijk niet. Maar ik denk dat hij in Spanje beter past."

Youri Mulder denkt dat Feyenoord een goed bod op Kökçü niet naast zich neer kan leggen. "Voor de club zou je het natuurlijk moeten doen, het zal geen 50 miljoen zijn." Van Basten denkt ook dat Kökçü beter nog kan blijven in Rotterdam: "Nog een jaartje of anderhalf spelen een basisplaats en dan verder kijken. Zelfs de grotere jongens hebben hartstikke veel problemen gehad en die hadden meer ervaring."

Discussieer mee! 25 reacties

Gast9407212168

Je plaatst een bericht als Gast9407212168