Slot: 'Het was denk ik een van onze minste wedstrijden'

Arne Slot zag Feyenoord zondag winnen van RKC Waalwijk. In Waalwijk werd het uiteindelijk 0-2. De Rotterdammers kwamen laat in de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van Orkun Kökçü, en in de tweede helft was het Jorrit Hendrix met de 0-2. Slot zag dat Feyenoord niet goed speelde. 'Compleet anders dan wij tot op heden dit seizoen misschien gespeeld hebben', aldus Slot na afloop tegen ESPN. 'Het was denk ik een van onze minste wedstrijden. Het woord gelukkig ga ik misschien iets te ver. Moeizaam is misschien het beste woord om te gebruiken.' De trainer van Feyenoord zag dat er aan de bal veel fout ging. Slot geeft nog eens aan dat het geen goede wedstrijd was. 'Maar om te zeggen dat je daar van schrikt is ook wat overdreven. Het is niet zo dat wij hier van het veld afgeblazen zijn en dat de tegenstander ons overrompeld heeft met alles er op en er aan.'