Slot over eerste half uur: 'Zo goed heb ik Feyenoord nog niet zien spelen dit seizoen'

Arne Slot zag Feyenoord zondagmiddag winnen van Sparta. In De Kuip werd het 4-0 voor Feyenoord. Vooral in de eerste helft was Feyenoord sterk, zag ook Slot Toch is de trainer van Feyenoord na afloop kritisch. 'Dat het veel te lang duurt voordat we het verschil maken', zegt Slot na afloop tegen ESPN. 'Ik vond 2-0 bij rust geen reële afspiegeling van de krachtsverhoudingen. Daarna hebben we nog een aantal goede kansen gehad om het verschil groter te maken', doelt Slot op de eerste helft. 'Aan het eind van de rit is het wel een van onze betere wedstrijden van het seizoen geweest', vindt de trainer van Feyenoord. Slot is vooral tevreden over het eerste half uur. 'Zo goed heb ik Feyenoord nog niet zien spelen dit seizoen. Ik vond het indrukwekkend hoe goed we waren.' Door de overwinning van Feyenoord zijn de Rotterdammers dicht bij PSV gekomen. De Eindhovenaren staan nu nog één punt voor. 'Het feit dat wij nu staan waar we staan vind ik volledig terecht als je kijkt naar de manier waarop we voetballen.'