Bischop: 'In de tweede helft was Feyenoord heer en meester tikte het een hoog niveau aan'

Bischop: 'In de tweede helft was Feyenoord heer en meester tikte het een hoog niveau aan'

Feyenoord heeft zich goed gerevancheerd na de nederlaag tegen Vitesse. In Nijmegen tegen NEC werd het 1-4. In de eerste helft kwam Feyenoord nog achter, maar de tweede helft was het heer en meester en was de 1-4 misschien nog wel een magere afspiegeling van het verschil in niveau.


In de Analyse van RTV Rijnmond. Feyenoord kwam nog op achterstand door een fout van Orkun Kökçü. In de tweede helft was Feyenoord heer en meester tikte het een hoog niveau aan, net als tegen sc Heerenveen", aldus Sinclair Bischop die vond dat het zelfs nog een magere afspiegeling.

Er waren nog wat dingetjes: "Sinisterra keerde terug bij Feyenoord, Denzal Hall maakte zijn officiële debuut en Wålemark zat voor het eerst bij de selectie. Er waren wat lichtpuntjes, Jahanbakhsh die af en toe zijn niveau liet zien en Kökçü die zijn ploeg echt bij de hand nam", daarmee hoopt Bischop dat dit een historische wedstrijd wordt wat betreft de afwezigheid van supporters en er over twee weken tegen Sparta gewoon publiek bij mag zijn.

Discussieer mee! 5 reacties

Gast3272404550

Je plaatst een bericht als Gast3272404550