Jahanbakhsh: 'Ik ben op de goede weg'

Alireza Jahanbakhsh won zondagmiddag met Feyenoord van zijn oude club NEC. De aanvaller wist in de tweede helft te scoren. De Rotterdammers wisten met 1-4 te winnen van de ploeg uit Nijmegen. Jahanbakhsh zag dat Feyenoord in de eerste helft niet goed speelde. 'De eerste twintig minuten waren niet goed', zegt Jahanbakhsh voor de camera van ESPN. 'De tweede helft scoorden we meer.' De aanvaller speelde een goede wedstrijd. 'Ik werk elke dag hard. Ik doe mijn best. De doelpunten en assists komen vanzelf. Ik maak me geen zorgen. Ik ben op de goede weg', doelt Jahanbakhsh op het feit dat hij nog niet vaak zijn goede spel heeft kunnen laten zien. 'Ik wil de club helpen. Het is fijn om te scoren.' Voor de speler uit Iran was het een speciale wedstrijd, aangezien hij ook bij NEC heeft gespeeld. 'Ik heb hier veel goede herinneringen. Ik was blij om hier terug te zijn en ik heb veel oude vrienden gezien.'