Jahanbakhsh: 'Als ze dan mijn naam scanderen; die steun doet heel veel met mij'

Jahanbakhsh: 'Als ze dan mijn naam scanderen; die steun doet heel veel met mij'

6 reacties 6
Bron: Hand in Hand
Foto: Pro Shots

Alireza Jahanbakhsh is bezig aan zijn derde seizoen in Rotterdam. Jahanbakhsh heeft nooit echt een vaste basisplaats veroverd en heeft eigenlijk ook nog niet zijn vorm van zijn tijd bij AZ terug gekregen. Toch is hij een publiekslieveling geworden in De Kuip.

In Hand in Hand van de FSV de Feijenoorder heeft de Iraanse aanvaller mooie woorden over voor Het Legioen. "Deze supporters zijn werkelijk fantastisch. Negentig minuten blijven ze achter de ploeg staan. De magie van De Kuip is echt voelbaar voor de spelers en dat geeft ons een enorme boost. Dat heb je ook goed kunnen zien in de Champions Leaguewedstrijden. Het geeft ons iets extra’s. En als ze dan mijn naam scanderen; die steun doet heel veel met mij. Ik ben ze enorm dankbaar daarvoor."

De Iraniër benadrukt nogmaals hoe belangrijk Arne Slot is bij Feyenoord en dat de hoofdtrainer één van de belangrijkste redenen was om een contract te tekenen bij Feyenoord. "Hij was één van de redenen waarom ik graag naar Feyenoord wilde komen. Ik kende hem nog van mijn tijd bij AZ, toen hij assistent-trainer was. Ik ben nu zestien jaar actief als professionele voetballer, maar een trainer zoals Arne ben ik nog nergens tegengekomen. Hij is niet alleen een geweldig persoon, maar heeft ook een unieke kijk op voetbal die hij op zijn spelers kan overdragen. De spelers, de supporters en de media; iedereen ziet de stempel van deze trainer op de club", sluit Jahanbakhsh af.

Leden van FSV De Feijenoorder ontvangen het magazine Hand in Hand automatisch. Ook Hand in Hand ontvangen? Klik hier en sluit je aan bij de officiële Feyenoord supportersvereniging.

Lees meer over
Lees ook