‘Ik mag hopen dat hij het lijstje in september al klaar had‘

‘Ik mag hopen dat hij het lijstje in september al klaar had‘

15 reacties 15
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord neemt het vanavond op tegen Celtic in de laatste wedstrijd voor de Champions League. Na de winterstop gaan ze verder in de Europa League. In de AD voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad gaat Johan Inan in op wat er bij Feyenoord moet veranderen. 

Feyenoord mist door de Azië-cup en de Afrika cup Ueda, Jahanbakhsh, Minteh en Zerrouki in januari en februari. "Het zijn geen steunpilaren. Zerrouki hadden we meer van verwacht, Ueda begon nog goed maar hebben we de laatste weken ook niet meer gezien. Minteh is een beetje hollen en stil staan en Jahanbakhsh stond al een beetje op het tweede plan. Dus het is vooral een nummerieke aderlating", zegt Inan die hoopt dat Slot hier al in september mee bezig was. "Ik mag hopen dat hij het lijstje in september al klaar had."

Inan denkt dat Feyenoord los van de afwezigen sowieso versterking nodig heeft. "Ik snap wel dat Arne Slot nog op zoek is naar versterking. Verdedigend en op het middenveld staat het wel prima. Maar op aanvallend heb je alleen Santiago Giménez en Calvin Stengs. Het houdt niet over op de vleugels. Daar moet wel iets gebeuren."

Feyenoord neemt het vanavond op tegen Celtic, Inan verwacht een mooie pot voor de spelers. "De Schotten maken een fantastische sfeer. Feyenoord kan daar van gaan genieten en hopelijk een goede wedstrijd spelen."

Lees ook