Krabbendam snapt kritiek Kuyt: 'Daar heeft hij gelijk in'

Krabbendam snapt kritiek Kuyt: 'Daar heeft hij gelijk in'

In aflevering 7 van Disney+ komt oud-Feyenoord speler Dirk Kuyt aan het woord. Hij heeft een kritische blik op de huidige organisatie bij Feyenoord. In de Dick Voormekaar podcast van Voetbal International bespreken Martijn Krabbendam en Michel van Egmond dit fragment.


Bij een training van Feyenoord sprak Dirk Kuyt met John de Wolf. Hierin vroeg hij aan de huidig assistent-trainer van Feyenoord of Arne Slot hem destijds al had gebeld. Dat het antwoord nee was, vond Kuyt gek. "Ik had het idee dat Kuyt even was vergeten dat hij een microfoontje had. De Wolf had het door en zei dat het beter was om dat niet hier te bespreken", blikt Van Egmond terug.

Beide heren zijn het echter wel eens met de verdere kritische blik die Kuyt heeft op het huidige bestuur. "Ik vond het wel goed dat hij zei dat het onmogelijk is om twintig jaar bij een voetbalbedrijf te werken, want als het goed is wordt je gewoon vervangen door iemand die beter is. Daar zit iets in", aldus Van Egmond.

Ook noemde Kuyt Feyenoord een politieke partij. Hiermee doelde hij op het feit dat verschillende personen individueel proberen beter te worden, in plaats van de club Feyenoord verder te helpen. "Hij zei eigenlijk dat je als club op je tenen moet lopen en elke dag moet proberen om beter te worden. Daar heeft hij gelijk in", sluit Krabbendam af.

Discussieer mee! 52 reacties

Gast2002058849

Je plaatst een bericht als Gast2002058849