Toornstra reageert op Linssen: 'Hij gaat lekker met mij mee naar huis'

Toornstra reageert op Linssen: 'Hij gaat lekker met mij mee naar huis'

Jens Toornstra is de winnaar van de 'Doelpunt van de Maand'- september. Zijn goal in de uitwedstrijd tegen PSV werd door de supporters op social media verkozen tot mooiste van de maand. In gesprek met Feyenoord Media blikt de aanvoerder van Feyenoord terug op zijn goal.


Toornstra wist in de eerste helft de score te openen in de blessuretijd van de blessuretijd. "Het was een goed moment om te scoren, om de tegenstander even een mentaal tikkie te geven", blikt Toornstra terug. Ook is hij lovend over Pedersen, die de assist gaf. "Mooie rush van Marcus. Hij gaf hem goed voor en ik kon hem binnen volleren."

Ook het hakje van Bryan Linssen in de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen was genomineerd, maar is niet verkozen tot doelpunt van de maand. Vandaag was al te zien dat Linssen het er niet mee eens was, maar Toornstra heeft nog een boodschap aan de aanvaller. "Ik wil hem symbolisch wel aan jou opdragen, maar hij gaat lekker met mij mee naar huis." De aanvaller is ook genomineerd voor speler van de maand. "Misschien wint je die wel, ik hoop het voor je", sluit de aanvoerder af.

Discussieer mee! 8 reacties

Gast7664876241

Je plaatst een bericht als Gast7664876241