VIDEO | Speciaal interview met Malacia na honderdste officiële duel voor Feyenoord

VIDEO | Speciaal interview met Malacia na honderdste officiële duel voor Feyenoord

Tyrell Malacia heeft een mooi mijlpaal bereikt: sinds zijn debuut in de thuiswedstrijd in de Champions League tegen Napoli heeft de talentvolle linksachter inmiddels zijn honderdste officiële duel voor Feyenoord gespeeld. Een prestatie om trots op te zijn. Feyenoord Media interviewde hem over zijn carrière.


Veel voetballertjes wisselen in de jeugd nog wel eens van positie, maar Malacia is eigenlijk vanaf jongs af aan altijd linksback geweest. "Ik weet niet waarom. Ik ben ooit bij die positie gekomen en ik vond het gewoon echt leuk." Wel wilde hij in de jeugd ook in de aanval als buitenspeler spelen, maar dat kwam er niet van. "Ik had altijd het idee dat aanvallers meer credits kregen dan verdedigers. Daarom wilde ik ook in de aanval spelen." Omdat hij niet in de aanval mocht spelen, accepteerde hij zijn positie. De verdediger kan genieten van zijn positie. "Alles is leuk. Het verdedigen is leuk en het is gewoon heerlijk om je tegenstander uit te schakelen."

Klik hier om het speciale interview met Malacia in zijn geheel te zien op het YouTube kanaal van Feyenoord, waarin hij spreekt over het willen winnen van prijzen met Feyenoord en zijn droom om mee te gaan naar een WK.

Lees meer over:

Discussieer mee! 1 reactie

Gast2642242154

Je plaatst een bericht als Gast2642242154