De kranten: 'Basisfouten leiden tot tweede nederlaag'

Bron: Ad.nl
Feyenoord verloor gisteren in Arnhem met 2-1 van Vitesse. Na een moeizame start van zowel de eerste als de tweede helft lukte het de Rotterdammers niet om voetbal in de ploeg te krijgen. Door de nederlaag staat Feyenoord op de vijfde plaats met een wedstrijd minder gespeeld. De kranten zijn vandaag ook niet verdeeld over de wedstrijd. Het Algemeen Dagblad ziet dat Feyenoord vooral verloor door persoonlijke fouten. De start oogde vermoeid, de tegengoals werden amateuristisch weggegeven en daarmee leek Feyenoord, ondanks dat er 10 minuten blessuretijd bij kwamen, het niet te kunnen bolwerken in Arnhem. Slot vindt dat Utrecht uit en Vitesse uit moeilijke wedstrijden zijn, maar toch was er een grote kans om als Feyenoord je in de top te nestelen, dat lijkt nu even van de baan. Ook in De Telegraaf ongeveer dezelfde strekking. Feyenoord geeft door amateuristische fouten doelpunten weg, waardoor er geen eer te behalen viel. De doelpunten vielen door basisfouten in het elftal. "Ik denk dat we heel slecht begonnen aan de wedstrijd. Ikzelf ook. Ik heb niet mijn beste wedstrijd aan de bal gespeeld”, aldus Bijlow en daarmee citeert het dagblad de zin waar alles mee wordt gezegd.