Kökçü: 'Ik stond al die tijd wel op één'

Orkun Kökçü won zaterdagavond met Feyenoord van NEC. In De Kuip was het spannend. De Rotterdammers stonden met 2-0 voor, maar kwamen op 2-3 achter. Zelf scoorde Kökçü een penalty. Na afloop gaf Kökçü aan dat het een moeizame wedstrijd was van zijn ploeg. 'Ik denk dat we op zich wel goed beginnen', zegt Kökçü na afloop tegen ESPN. De middenvelder zag dat Feyenoord goed op een 2-0 voorsprong kwam. 'Daarna verzaken we eigenlijk. Sta je aan de rust 2-2. Dat is een baal momentje.' NEC kwam in de tweede helft zelfs op een 2-3 voorsprong. Uiteindelijk wist Feyenoord dit om te buigen naar een 5-3 overwinning. 'Ik denk dat we echt als team karakter hebben getoond. Je weet dat er kansen gaan komen.' Kökçü mocht de penalty nemen en wist hem te benutten. 'Ik stond al die tijd wel op één', doelt de middenvelder op het feit dat hij de vaste penalty nemer is. 'Er is wel een lijstje, maar we hebben geen penalty gehad.'