Been: 'Deze moet gewoon op doel zijn'

Feyenoord verloor gisteren van FC Utrecht. De Rotterdammers kwamen nog wel op voorsprong, maar konden uiteindelijk geen vuist maken. In Stadion Galgenwaard werd het 3-1 voor FC Utrecht. De Rotterdammers kregen wel een aantal kansen. Bryan Linssen kreeg in de tweede helft een enorme kans. Mario Been vond dat de bal van Linssen op doel moest. 'Een mega kans', zegt Been tegen ESPN. 'Ik geloof dat het dan nog 20 minuten te spelen is. Deze moet gewoon op doel zijn.' De oud-Feyenoorder zag dat Linssen niet goed uit kwam. Op dat moment stond het al 3-1, maar het had de aansluitingstreffer kunnen zijn. 'Ze hebben daar nog wel de mogelijkheid gehad om een aansluitingstreffer. Maar het had niet verdiend geweest' doelt Been op de terechte overwinning van FC Utrecht.