Til redt matig Feyenoord in wedstrijd tegen FC Drita

Guus Til heeft in zijn eerste thuiswedstrijd voor Feyenoord gelijk zijn waarde bewezen. De middenvelder scoorde in de matige wedstrijd tegen FC Drita drie keer. Uiteindelijk wonnen de Rotterdammers de wedstrijd met 3-2. Feyenoord begon nog aardig aan de wedstrijd tegen de nummer 2 van Kosovo. Al snel wist Til het net te vinden en hadden de Rotterdammers de zo gewenste snelle voorsprong tegen het mega verdedigende Drita. Maar al snel na de 1-0 was het een opstapeling van fouten wat er voor zorgde dat Drita de gelijkmaker binnen kon schieten. Nog geen vijf minuten later kon na weer geschutter in de defensie van Feyenoord het nietige Drita in de goedgevulde Kuip zelfs de 1-2 maken. In de tweede helft wilde Feyenoord orde op zaken stellen, na een goede voorzet van Marcos Senesi zorgde Til met een goede kopbal voor zijn tweede goal en de tweede goal voor Feyenoord. Daarna werd het zelfs nog billen knijpen voor de Kuipbewoners. Drita kreeg enkele goede kansen door het matige verdedigen bij de Rotterdammers. Maar wederom Til, die in de extra tijd scoorde, zorgde voor gejuich op de tribunes en een vervolg in de Conference League.