‘Ik zou het niet eens helemaal uitsluiten als ze bij Guus Til uitkomen’

‘Ik zou het niet eens helemaal uitsluiten als ze bij Guus Til uitkomen’

55 reacties 55
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft een valse start beleefd in de competitie. De Rotterdammers speelden thuis gelijk tegen Fortuna Sittard en vooral het middenveld krijgt kritiek. In de AD voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad kijken ze naar de wedstrijd, maar ook wat er nog moet gebeuren. 

Feyenoord lijkt vooral op het middenveld zoekende. Al voor de rode kaart van Nieuwkoop. "Als je dit middenveld hebt, mis je toch een beetje creativiteit. Maar ook het afjagen ging met Til en Szymanski ook veel intensiever", zegt Mikos Gouka. Gouka denkt dat Feyenoord nog wel wat gaat doen. "Ze zijn bij Feyenoord nog niet overtuigd dat Ivanusec, ondanks een principe akkoord met de club, zeker weten komt. Ik zou het niet eens helemaal uitsluiten als ze bij Guus Til uitkomen." Gouka zegt er wel bij dat dit niet gestaafd is op informatie uit de club.

Maar ook middenvelders als Ramiz Zerrouki en Mats Wieffer zitten nog niet helemaal op hun plek. Wieffer begon op 8 en Zerrouki op 6. "Zerrouki werd tactisch gewisseld, maar je zag dat hij de pest in zijn lijf had. Wieffer gaf aan liever op 6 dan op 8 te spelen. Dus er gaat daar een strijd ontstaan", aldus Gouka. 

Lees ook