'Als Berghuis meer aanwezig was geweest, dan had je nu misschien tweede gestaan'

'Als Berghuis meer aanwezig was geweest, dan had je nu misschien tweede gestaan'

Kevin Hofland speelde in het verleden voor Feyenoord en PSV, logisch dus om de trainer uit te nodigen bij het ESPN-programma Goedemorgen Eredivisie. Bij het programma zegt Hofland dat hij hoopt dat Feyenoord vanmiddag de topper PSV - Feyenoord wint. Bij Feyenoord ziet hij het gif, wat bij PSV'ers vaak ontbreekt. Jens Toornstra is daar het toonbeeld van.


Desondanks vindt Hofland PSV wel favoriet voor de overwinning vanmiddag: 'Het gaat in voetbal om de kansen. Ik vind PSV favoriet, omdat ze meer kwaliteiten hebben dan Feyenoord. Feyenoord is voorspelbaarder. Veel hangt dus ook af van Steven Berghuis, hij moet laten zien dat hij belangrijk is voor Feyenoord. Net als Calvin Stengs moet hij er vaker staan. Zijn statistieken zijn prima, maar in veel wedstrijden is hij te veel afwezig geweest. Anders had je misschien nu tweede gestaan'.

'Ook al is hij niet aanwezig, moet je toch wat kunnen toevoegen. Dat mis ik soms', sluit Hofland af. Arnold Bruggink denkt dat het ook aankomt op de kwaliteiten van PSV. Hij ziet dan ook een onderscheid met de wedstrijd in januari: 'Ik denk dat het grootste verschil met de vorige wedstrijd is dat PSV nu weer meer kwaliteiten heeft. Niet Mauro Junior en Ryan Thomas, maar bijvoorbeeld Noni Madueke en Mario Götze. Die nemen de juiste beslissingen'.

Discussieer mee! 23 reacties

Gast4551915480

Je plaatst een bericht als Gast4551915480