'Ik hoop wel dat de mensen me straks zullen herinneren als een harde en meedogenloze speler'

'Ik hoop wel dat de mensen me straks zullen herinneren als een harde en meedogenloze speler'

Marcos Senesi moet Feyenoord in de toekomst veel geld opleveren. De verdediger speelt nu anderhalf jaar in Rotterdam, maar heeft zich met wat ups en downs opgewerkt naar onbetwiste basiskracht. Een rots in de branding voor trainer Dick Advocaat.


Senesi zelf hoopt zich nog veel meer te ontwikkelen in Nederland, zo laat hij in een groot interview bij Voetbal International weten. Senesi: 'Ik ben iemand die méér wil dan alleen zijn directe tegenstander uitschakelen. Mijn kwaliteiten liggen ook in de opbouw, van achteruit het team helpen in balbezit. Ik speel het liefst ook gewoon altijd goed en verzorgd voetbal, alleen vraagt een wedstrijd soms ook wat anders'.

Lees ook

Senesi: 'Ik vertrek pas als Feyenoord profiteert van mijn transfer'

Feyenoord heeft met Marcos Senesi weer een echte winnaar in het elftal. De verdediger wil ten koste van alles winnen en ziet dat het voetbal in Nederland anders is dan in Argentinië. De Argentijn lijkt...Maar alleen goed voetballen is niet het doel van Senesi, hij wil ook zijn harde kant laten zien. 'Ik weet wel dat ik hier in Nederland intussen bekendsta als een voetballende verdediger, het is ook een van de redenen dat ik in Eredivisie wilde gaan spelen (...), maar ik hoop wel dat de mensen me straks zullen herinneren als een speler die van beide wat had. Dus één die goed was in balbezit, maar ook hard en meedogenloos kon zijn als de situatie erom vroeg'.

Lees meer over:

Discussieer mee! 9 reacties

Gast5800977526

Je plaatst een bericht als Gast5800977526