Senesi: 'Ik vertrek pas als Feyenoord profiteert van mijn transfer'

Senesi: 'Ik vertrek pas als Feyenoord profiteert van mijn transfer'

Feyenoord heeft met Marcos Senesi weer een echte winnaar in het elftal. De verdediger wil ten koste van alles winnen en ziet dat het voetbal in Nederland anders is dan in Argentinië. De Argentijn lijkt ook een goede aankoop te zijn voor de toekomst. Zijn transferwaarde wordt geschat op 20 miljoen euro door Transfermarkt, maar Senesi denkt nog niet gelijk aan een vertrek.


Senesi wil vooral spelen, dat vertelt hij in gesprek met Voetbal International. ‘Dat doe ik bij Feyenoord elke week. Dát is wat telt. Natuurlijk heb ik ambities en als er belangstelling is voor mij, moet die club mij een beter gevoel kunnen geven dan ik nu heb in Rotterdam. Daarna moet ook nog de competitie bij me passen en vervolgens het land. Pas als dat allemaal goed is, zal ik gaan luisteren, maar ik vertrek pas als ik weet dat Feyenoord profiteert van mijn transfer', aldus de verdediger.

Senesi wil de club helpen, net zoals hij dat deed toen hij naar Feyenoord kwam waardoor San Lorenzo er op vooruit ging. 'Ineens was er een akkoord met Feyenoord waarvan alle partijen profiteerden. Natuurlijk deed het me wat, maar ik moest vertrekken. Ik hoop dat het hier net zo zal gaan en dat de mensen me zullen herinneren als een speler die Feyenoord veel heeft gebracht. Ook al speel ik hier niet lang, ik voel me intussen wel een echte Feyenoorder.’

Lees meer over:

Discussieer mee! 71 reacties

Gast8714507491

Je plaatst een bericht als Gast8714507491