'Of het is dat er bij Feyenoord toch nog heel veel geld komt'

'Of het is dat er bij Feyenoord toch nog heel veel geld komt'

Vanaf komend seizoen zal Arne Slot de scepter zwaaien bij Feyenoord als hoofdtrainer. De coach uit Bergentheim wacht een zware klus, stelt Feyenoord-icoon Willem van Hanegem.


"Ik hoop dat ik ongelijk heb", zegt Van Hanegem tegenover NH Sport, doelend op zijn magere verwachtingen van aankomend seizoen, waarin Slot dus als eindverantwoordelijke man in De Kuip zal fungeren.

De Kromme vind de switch een opmerkelijke. "Ik begrijp niet als je bij AZ zit, dat je dan naar Feyenoord gaat. Of het is dat er bij Feyenoord toch nog heel veel geld komt", gaat Van Hanegem verder.

Aan het eind van vorig kalenderjaar ontstond er al een hoop commotie omtrent de overgang van Slot naar Feyenoord. Vooral over het stukje 'timing' viel toentertijd te twisten. Ook daar denkt Van Hanegem het zijne van: "Ik snap niet dat hij niet naar Huiberts en Eenhoorn, de twee directeuren van AZ, is gegaan om te zeggen dat hij had gesproken met de mooiste club van Nederland." Volgens de oer-Feyenoorder 'komt zoiets namelijk altijd uit'.

Lees meer over:

Discussieer mee! 111 reacties

Gast9120510314

Je plaatst een bericht als Gast9120510314