'Twee oud-Feyenoorders op de radar van ADO Den Haag'

'Twee oud-Feyenoorders op de radar van ADO Den Haag'

3 reacties 3
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Jens Toornstra kan de overstap maken naar ADO Den Haag, zo meldt Voetbal International maandag. De oud-Feyenoorder, die momenteel onder contract staat bij FC Utrecht, kan daarmee terugkeren bij zijn oude club. Momenteel maakt Toornstra niet veel speelminuten in Utrecht.

ADO Den Haag staat momenteel derde in de Keuken Kampioen Divisie, maar heeft de ambitie om weer te promoveren naar het hoogste niveau. De eventuele komst van Toornstra zou daar onder meer voor moeten gaan zorgen.

Toornstra is niet de enige oud-Feyenoorder die op het lijstje staat in Den Haag. Ook Nick Marsman zou volgens Voetbal International bekeken worden door ADO Den Haag. Toornstra kan naast de interesse van de ploeg uit de Domstad ook rekenen op interesse van FC Volendam en Heracles Almelo.

Toornstra maakte in de winter van 2013 de overstap van ADO Den Haag naar FC Utrecht. In de zomer van 2014 maakte hij de overstap naar Feyenoord, waar hij tot de zomer van 2022 heeft gespeeld en kampioen werd van Nederland. Bij de Rotterdammers won hij ook twee keer de KNVB Beker, en twee keer de Johan Cruijff Schaal.

Lees ook