Oud-Feyenoorders | Kökçü schittert in eerste wedstrijd van het nieuwe jaar

Oud-Feyenoorders | Kökçü schittert in eerste wedstrijd van het nieuwe jaar

6 reacties 6
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

In de rubriek ‘Oud-Feyenoorders in het Buitenland’ maakt FR-Fans.nl wekelijks een overzicht van de resultaten van onze oude bekenden. Feyenoord heeft zijn trainingskamp afgesloten, waar de Rotterdammers zich gaan voorbereiden op de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe jaar. Sommige Oud-Feyenoorders begonnen echter afgelopen weekend al met de competitie. Benieuwd of zij konden zorgen voor een goede opening van het nieuwe jaar.


Engeland

De Oud-Feyenoorders in de Premier League speelden afgelopen weekend nog geen competitiewedstrijd, maar wel een FA Cup wedstrijd. 


Het Manchester United van Tyrell Malacia speelt wel vanavond om 21.15 de uitwedstrijd in de FA Cup tegen Wigan Athletic. 


Marcos Senesi en Luis Sinisterra wonnen zaterdag de uitwedstrijd met 2-3 in de FA Cup van QPR. Beide spelers speelden 90 minuten. Senesi won ongeveer 50% van zijn duels en haalde een passnauwkeurigheid van 86%. De verdediger kreeg een 7.0 via Sofascore. Sinisterra haalde een passnauwkeurigheid van 86% en gaf twee keypasses. Verder schoot de Colombiaan vijf keer richting doel en kreeg hij een 7.3 via Sofascore. 


Gustavo Hamer won zaterdag de uitwedstrijd met 0-4 van Gillingham in de FA Cup. Hamer speelde 90 minuten en gaf daarin een assist. Verder haalde de middenvelder een passnauwkeurigheid van 81% en gaf hij zeven keypasses. Via Sofascore kreeg de Oud-Feyenoorder een 8.0. 


Portugal

Orkun Kökçü en Frederik Aursnes wonnen zaterdag de uitwedstrijd met 0-3 van Arouca. Kökçü speelde 90 minuten en wist te scoren en een assist te geven. Verder haalde de Turks international een passnauwkeurigheid van 73% en gaf hij twee keypasses. Via Sofascore kreeg de Oud-Feyenoorder een 8.1. Aursnes begon in de basis en werd in de 86e minuut gewisseld. De Noor won ongeveer 45% van zijn duels en haalde een passnauwkeurigheid van 74%. Via Sofascore kreeg Aursnes een 6.9. Benfica staat op plaats twee in de Liga Portugal. 


Schotland

Cyriel Dessers en Danilo speelden geen wedstrijd afgelopen weekend. 


Turkije

Sebastian Szymanski won zondag de uitwedstrijd met 1-5 van İstanbulspor. Szymanski speelde 90 minuten en gaf daarin één assist. Verder haalde de Pool een passnauwkeurigheid van 80% en schoot hij drie keer richting doel. Via Sofascore kreeg de middenvelder een 8.9. Fenerbahçe staat op plaats één in de Turkse Süper Lig.

 

Lees meer over
Lees ook