Van der Laan: 'Dat rendement is niet goed bij zo'n jongen'

Van der Laan: 'Dat rendement is niet goed bij zo'n jongen'

Feyenoord speelde zondag op sommige momenten erg slordig. Hierdoor verloor het van AZ. Ook bij FC Rijnmond zagen de mannen dat de Rotterdammers vaak in de fout gingen waardoor AZ kon scoren.


'Iedere week gaan er weer anderen in de fout', aldus Sinclair Bischop bij FC Rijnmond van Rijnmond. Vooral het niveauverschil is volgens de journalist een groot probleem. 'Hoe snel dat niveauverschil bij Feyenoord kan verschillen is schrikbarend.' Waar de eerste seizoenshelft bijna geen wedstrijd werd verloren is het nu wel anders. 'Lang gehad over die ongeslagen status van Feyenoord', weet Harry van der Laan. 'Waren ook allemaal ploegen uit het rechterrijtje. Nu krijg je veel meer weerstand.'

Van der Laan bespreekt de kwaliteiten van Orkun Kökçü. 'Dat rendement is niet goed bij zo'n jongen. Ik verwacht van Kökçü dat hij af en toe een goal maakt, en af en toe mensen laat scoren. Inzicht is lastig. Op 14 jaar moet je dat al zien bij wijze van spreken. Je moet wel proberen in die situatie veel vaker te komen', doelt Van der Laan op het aantal doelpunten die Kökçü maakt.

Lees meer over:

Discussieer mee! 24 reacties

Gast7475526111

Je plaatst een bericht als Gast7475526111