Driessen: 'Eenmaal geconfronteerd met serieuze opponenten ging het direct fout '

Driessen: 'Eenmaal geconfronteerd met serieuze opponenten ging het direct fout '

Feyenoord won gisteren de laatste topper van januari met 3-1 van PSV. Toch kijken de Rotterdammers niet met een goed gevoel terug op de toppermaand. Voor de wedstrijd tegen Ajax, stond Feyenoord drie punten achter op de Amsterdammers, maar ondanks een zege op PSV, was het met nederlagen tegen AZ en Ajax een slechte maand. Zeker als de midweekse nederlaag tegen Heerenveen wordt geleden.


Valentijn Driessen van De Telegraaf zag Feyenoord ondanks dat het bijna een jaar ongeslagen was, nooit als serieue kandidaat. "Eenmaal geconfronteerd met serieuze opponenten als Vitesse, Ajax en AZ ging het direct fout met Dick Advocaat en zijn mannen. Die mannen gedroegen zich trouwens als kleuters toen ze op hun teentjes waren getrapt omdat Advocaat durfde te zeggen dat hij spelers van AZ beter vond. Overigens maar goed dat de good old Hagenaar zijn spelers tegen hun zin negentig minuten op de huid bleef zitten, want anders had het nog fout afgelopen tegen PSV."

Volgens Driessen mocht Feyenoord PSV-trainer Roger Schmidt dankbaar zijn voor het wisselbeleid. "Het doorgeslagen wisselbeleid van Roger Schmidt beleefde zijn piek in De Kuip. Feyenoord wankelde ondanks een 3-1 voorsprong en hij haalde in de 79e minuut met Philipp Max zijn beste man van het veld. Ingestoken door z’n gevoel."

Lees meer over:

Discussieer mee! 35 reacties

Gast9875496403

Je plaatst een bericht als Gast9875496403