Bischop houdt een speler extra in de gaten: 'PEC Zwolle is zijn favoriete tegenstander'

Bischop houdt een speler extra in de gaten: 'PEC Zwolle is zijn favoriete tegenstander'

Vanavond staat de competitiewedstrijd tussen Feyenoord en PEC Zwolle op het programma. De eerste wedstrijd dit seizoen werd gewonnen. Sinclair Bischop heeft er vertrouwen in dat de Rotterdammers een goed resultaat gaan halen.


'PEC heeft op zijn beurt weer veel moeite met uitwedstrijden, dus ik verwacht wel dat Feyenoord moet winnen',zegt Bischop van Rijnmond in het programmaboekje Stadion Sport Nieuws. De journalist van Rijnmond weet dat januari een belangrijke maand is. 'Je kan nog zo goed zijn in alle voorgaande maanden, maar als je deze maand verzaakt, ben je weg. Eigenlijk kun je de selectie nu ook pas echt beoordelen met een fitte Fer, een fitte Sinisterra en natuurlijk Lucas Pratto erbij.'

Bischop gaat vanavond op één man extra letten. 'Ik ga vandaag extra letten op Steven Berghuis. PEC Zwolle is zijn favoriete tegenstander. Voor Feyenoord scoorde hij acht keer in negen wedstrijden en ik verwacht dat hij ook in dit duel zijn aandeel weer heeft.' Ook is Bischop benieuwd naar Lucas Pratto.

Stadion Sport Nieuws ontvangen?
Leden ontvangen het programmaboekje digitaal in coronatijd. Speciaal voor de verzamelaars is er een klein aantal fysieke programmaboekjes beschikbaar. Klik hier en bestel Stadion Sport Nieuws.

Lees meer over:

Discussieer mee! 17 reacties

Gast8897257941

Je plaatst een bericht als Gast8897257941