Maaskant zag uitblinker: 'Ik vind het ook echt een hele goede speler'

10 reacties 10
Feyenoord verloor zondagmiddag in het Philips Stadion de topper tegen PSV. De Rotterdammers kwamen al vroeg op voorsprong en gingen met een 2-2 tussenstand de rust in, maar uiteindelijk waren de Eindhovenaren met 4-3 te sterk. Karim El Ahmadi zag dat Feyenoord in de eerste twintig minuten goed begon aan de wedstrijd. 'Nadat PSV wat hoger druk ging zetten op de spelers, kreeg Feyenoord het wat moeilijker', zegt El Ahmadi bij FC Rijnmond van Rijnmond. 'Het is wel jammer dat je met die tegengoals die ze hebben gekregen uit standaardsituaties, en ook de goal die ze krijgen met die bal op Dilrosun, wat ik wel vind dat het een overtreding was. PSV was toch wel sterker.' Sinclair Bischop zag een spectaculaire wedstrijd met veel doelpunten, en waar eigenlijk alles in zat. Robert Maaskant werd gevraagd waar het probleem van Feyenoord lag in de wedstrijd tegen PSV. 'Gebrek aan lengte. Dat klinkt heel raar omdat er natuurlijk veel meer dingen gebeuren.' De analist ziet dat de Rotterdammers vooral op het middenveld lengte te kort komt. Maaskant zag wel een uitblinker aan de kant van Feyenoord. 'Ik vind het ook echt een hele goede speler', aldus Maaskant over David Hancko. 'Dat wisten we natuurlijk ook al uit de competitie waaruit hij kwam. Pakt het snel op, sterk, voetballend komt hij ook nog eens een keertje veel meer op de helft van de tegenstander, waarin hij ook nog eens vaardig is.'