Speler slaat terug: 'Niemand kan zeggen dat ik niet mijn stinkende best doet'

Speler slaat terug: 'Niemand kan zeggen dat ik niet mijn stinkende best doet'

Bryan Linssen speelt vanmiddag voor het eerst tegen zijn oude club Vitesse. De speler was daar vorig seizoen nog topscorer, maar heeft dit seizoen nog niet zijn topniveau gevonden. De Limburger staat voorlopig pas op één doelpunt en de speler oogt onwennig. De NOS sprak de speler. Linssen vindt het te vroeg om te zeggen dat hij is mislukt bij Feyenoord.


Linssen: 'Het is niet de vraag of ik het wel of niet aankan. Ik wil mijn stinkende best doen, alles geven voor Feyenoord en ik denk dat niemand kan zeggen dat ik dat niet doe. Ik hunker naar een goal, maar ik weet dat die niet komt aanwaaien. Ik moet op zoek naar het geluk en dat moet ik zelf afdwingen'. Linssen is blij dat hij in ieder geval onder Dick Advocaat kan voetballen: 'Het is een eer om met deze man te werken. Ik ben blij dat ik hem mee heb mogen maken'.

De speler kijkt natuurlijk ook nog naar wat zijn oude club Vitesse doet. Linssen heeft nog veel contact met de doelman van Vitesse (Remko Pasveer) en is onder de indruk van wat de Arnhemmers dit jaar laten zien. 'Veel vreugde, aanval in het spel, druk zetten en veel kansen. Dat is mooi. Ik gun ze het succes van harte, want er zitten nog veel vrienden van me. Alleen zondag even niet'.

Lees meer over:

Discussieer mee! 28 reacties

Gast4261329239

Je plaatst een bericht als Gast4261329239