Krabbendam: 'Feyenoord gaat niet bevend in de bus naar Arnhem'

Krabbendam: 'Feyenoord gaat niet bevend in de bus naar Arnhem'

Bij Voetbal International LIVE ging het vanmorgen over Feyenoord en de wedstrijd tegen Vitesse vanmiddag. Aan tafel zaten Wouter Gudde, Martijn Krabbendam en Kees Jansma. Jansma en Krabbendam zien een lastige wedstrijd voor Feyenoord tegemoet, te meer Feyenoord in vergelijking met Ajax en PSV een matige selectie heeft. Desondanks gaat Feyenoord niet met de lood in de schoenen naar de wedstrijd vanmiddag.


Krabbendam: 'Feyenoord gaat niet bevend in de bus naar Arnhem, Vitesse is geen Real Madrid. Maar misschien dat Feyenoord wel anders gaan spelen. Feyenoord zal moeten gaan schuiven, misschien dat ze een zelfde opstelling als Vitesse gaan hanteren. Leroy Fer kan vanmiddag wel spelen , maar Steven Berghuis is niet beschikbaar. Luis Sinisterra kan echter wel een helft spelen.

'Vitesse is uiteindelijk moeilijk te bespelen, met een goede Riechedly Bazoer', vervolgt de clubwatcher. 'Ik ben ook benieuwd naar hoe Feyenoord Oussama Tannane gaat opvangen. Puur op het veld hebben ze echt een goede spelersgroep'.

Lees meer over:

Discussieer mee! 13 reacties

Gast4976242086

Je plaatst een bericht als Gast4976242086