'We willen van de nood - of zeg maar gerust de rampsituatie - een deugd maken'

'We willen van de nood - of zeg maar gerust de rampsituatie - een deugd maken'

Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots
Vanaf woensdag kan er in De Kuip geluncht, gedineerd of geborreld worden. Vak X is opgebouwd tot een prachtige overdekt Zomerterras van 800 vierkante meter. ,,We willen van de nood - of zeg maar gerust de rampsituatie - een deugd maken’’, vertelt Dennis van Keulen, manager sales & events van Feyenoord, in gesprek met het Algemeen Dagblad. ,,Sinds half maart hebben we geen horeca-inkomsten meer. Een groot deel van het horecapersoneel zit sindsdien thuis. De brasserie is inmiddels weer geopend, maar dat is een druppel op een gloeiende plaat.’’ Er is gekeken wat er mogelijk was in De Kuip. Het opbouwen van het Zomerterras was vrij gemakkelijk. ,,Vak X op de parterre bestaat uit steigerbouw. Die kunnen we in anderhalve dag uit elkaar halen. Dat gebeurt ook bij concerten.’’
Lees ook