Verslaggever duidelijk: 'Na de winterstop de beste speler van de competitie'

Verslaggever duidelijk: 'Na de winterstop de beste speler van de competitie'

Door de coronacrisis zit het Eredivisieseizoen er vroegtijdig op. Dat geeft verschillende verslaggevers de kans om hun beste elftal van het afgelopen seizoen te kiezen. Zo ook AD-verslaggever Maarten Wijffels. In het Elftal van het seizoen van Maarten Wijffels zijn ook twee Feyenoorders opgenomen, namelijk Orkun Kökcü en Steven Berghuis, zo is te lezen op de site van het Algemeen Dagblad.


'Het is fijn kijken naar Kökcu'
Volgens Wijffels is het vooral heel goed van Feyenoord dat het vertrouwen in de jonge middenvelder is gebleven, ondanks een matige seizoensstart van Feyenoord. 'Het is fijn kijken naar Köcku, die altijd oplossingen naar voren zoekt. Daarmee versnelt hij het spel op het middenveld', vertelt Wijffels.

'Zou Berghuis wel eens willen zien bij een goede Spaanse club'
Wijffels is van mening dat het seizoen voor Berghuis net zo moeizaam was als voor de rest van Feyenoord. 'Na de winterstop de beste speler van de competitie. Die dribbel naar binnen, het gericht schieten;je zou Berghuis wel eens willen zien bij een goede Spaanse club, omringd door spelers die hem nóg beter voeden en begrijpen.'

Lees meer over:

Discussieer mee! 8 reacties

Gast4532974644

Je plaatst een bericht als Gast4532974644