VI: 'Kökcü legt ook tweede contractaanbieding naast zich neer'

VI: 'Kökcü legt ook tweede contractaanbieding naast zich neer'

Het is geen geheim dat Feyenoord langer door wil met Orkun Kökcü. De Turkse middenvelder heeft nog een contract tot 2023, maar Feyenoord zou dat graag willen openbreken. Dat laatste is nog niet gelukt, want ook de tweede contractaanbieding van Feyenoord was nog niet genoeg om de middenvelder te laten verlengen, meldt Voetbal International


Feyenoord doet er alles aan om de jonge middenvelder langer bij de club te houden en hem een goed contract te geven. De 19-jarige Kökcü heeft weliswaar nog een meerjarig contract, maar het is inmiddels duidelijk geworden dat er meerdere clubs interesse hebben getoond in de Turkse jeugdinternational. Zowel een aantal Spaanse clubs, waaronder Sevilla en Valencia als de Engelse grootmachten Chelsea en Arsenal zouden de middenvelder maar al te graag willen inlijven. Op dit moment kan Feyenoord nog niet de hoofdprijs voor de Turkse middenvelder vangen. Wanneer de Rotterdammers zijn contract verlengen zou dat wel kunnen.

Nu Dick Advocaat heeft bijgetekend, hoopt hij natuurlijk dat zijn jonge middenvelder bij de club blijft. De Kleine Generaal houdt namelijk graag het elftal grotendeels hetzelfde. Daarom is het voor Feyenoord een belangrijke zaak om Orkun Kökcü een volwaardig en langer contract te geven.

Lees meer over:

Discussieer mee! 99 reacties

Gast5521691964

Je plaatst een bericht als Gast5521691964