Toornstra baalt: 'Wilden de échte aansluiting vinden'

Bron: Vi.nl
Feyenoord kwam in de uitwedstrijd tegen PSV niet verder dan een gelijkspel (1-1). Op deze manier blijven de Rotterdammers nog steeds bezig aan een indrukwekkende reeks sinds het aanstellen van Dick Advocaat als de hoofdtrainer. Inmiddels is Feyenoord voor de dertiende keer op rij zonder nederlaag in de Nederlandse competitie. Feyenoord-middenvelder Jens Toornstra zegt in het gesprek met Voetbal International gemengde gevoelens te hebben overgehouden aan de wedstrijd tegen PSV. 'Je begint zelf goed aan de eerste helft, je hebt veldoverwicht, creëert een aantal kansen, denk ik en komt terecht op voorsprong.' Waarom Feyenoord het initiatief weggaf in de tweede helft? 'Geen idee, eigenlijk', vervolgt Toornstra zijn gesprek. 'Wij gaven op die manier PSV wel het vertrouwen terug en daar maakten ze direct gebruik van.' Het overheersende gevoel bij Toornstra? 'Balen, vooral'. Wat dat eigenlijk zegt over een ploeg die baalt 1-1 te hebben gespeeld in Eindhoven? 'Wij wilden hier graag winnen om de échte aansluiting te vinden met de twee ploegen bovenin.