Advocaat: 'Je mag het eigenlijk niet zeggen, maar we missen toch drie aanvallers'

Dick Advocaat zag zijn Feyenoord vandaag met 1-1 gelijkspelen tegen PSV. De Rotterdammers gaven na rust al snel de voorsprong weg. De oefenmeester van Feyenoord was na afloop teleurgesteld over het feit dat Feyenoord niet wist te winnen en dat het na rust zo snel de goal weggaf. ‘Ik denk dat we het aardig onder controle hadden en volwassen speelde en iets meer verdiend hadden, maar ik ben niet objectief.’ Aldus Advocaat bij Foxsports. Advocaat vond bij de tegengoal van PSV dat de verdediging niet goed stond. ‘We stonden niet goed, het is een bal van zestig meter en daar stonden we niet goed. Verder hebben ze weinig kansen gehad.’ Feyenoord speelde vandaag met Haps als linksbuiten, wat een uit nood geboren situatie is. Advocaat was niet ontevreden over de manier waarop Haps dat invulde. ‘Haps deed het heel erg naar behoren, datzelfde geld voor Malacia. Want je mag het eigenlijk niet zeggen, maar we missen toch drie aanvallers.’ In de tweede helft leek het erop dat Dumfries bij een corner hands maakte, maar scheidsrechter Higler en de VAR gaven geen penalty. Advocaat had zelf de beelden niet gezien, maar volgens hem was de mening in de kleedkamer duidelijk. ‘Bij ons in de kleedkamer vonden ze het een duidelijke handsbal.’