Bizar lange blessure Karsdorp: 'Ik had al sinds mijn vorige periode bij Feyenoord klachten'

Bizar lange blessure Karsdorp: 'Ik had al sinds mijn vorige periode bij Feyenoord klachten'

Na afloop van Heracles Almelo - Feyenoord kwamen een aantal Feyenoorders bij de microfoon van Rijnmond. Zo ook Rick Karsdorp, die na een blessure zijn rentree maakte bij Feyenoord. Karsdorp viel echter niet in als rechtsback, maar als vervanger van middenvelder Orkun Kökcü. Veel minuten waren het niet, maar de speler is blij met elke minuut: 'Het waren zeven mooie minuten plus blessuretijd'.


'De trainer vroeg of ik op het middenveld kon spelen, natuurlijk kan dat. Al zet hij mij linksbuiten, ik ben blij met de minuten die ik kan maken. Ik was altijd middenvelder en deze week ook alweer op de trainingen. Omdat we 3-2 voor stonden moet je wat rustiger aandoen dan vroeger, toen ik op 'nummer 10' stond. Nu moest ik controleren vanaf rechts op het middenveld. Ik kreeg de taak en heb het wel aardig gedaan'.

Karsdorp vertelt ook over zijn slopende liesblessure, een blessure die hij al heeft sinds zijn vorige periode bij Feyenoord. De speler had een heel erg zwakke lies en is nu geopereerd, waarbij zijn lies is versterkt: 'Ik ben nu twee weken weer aan het trainen met de groep, dat is weer lekker. Ik voel me voor het eerst weer lekker in mijn vel, fit. Het gaat de goede kant op. Ik heb langere blessures gehad, maar mijn herstel ging nu op zich heel goed. Dit vanavond is dan mooi meegenomen. Ik denk dat het goed is dat ik eindelijk rust heb genomen met mijn lies, ik heb jaren klachten, eerder al bij Feyenoord en later ook bij AS Roma. Mooi dat ik nu geopereerd ben'.

Lees meer over:

Discussieer mee! 33 reacties

Gast6536375556

Je plaatst een bericht als Gast6536375556